luni, noiembrie 09, 2009

The simplicity of friendship ;;)

3

pentru inceput: nu voi scrie cu diacritice! nu azi:-?.gata.

ei, ce va sugereaza poza? titlul, da! majoritatea: doua babe, una o tine pe cealalta sa nu pice, intorcandu-se acasa dupa o "plimbarica" prin piata, imbracate ca a & m de la "in puii mei". ei bine, nu cred asta.
cred ca e pur si simplu durabila prietenie intre doua persoane (si aici nu ma refer la "vaai, sunt in topul tau pe hi5!" sau altele de genul asta). ma refer la o prietenie adevarata ce dureaza poate de opt ani (+/-1), sau una care abia s-a legat dar deja se stie ce urmeaza.
o intrebare simpla: ce este prietenia? nu incercati, deja am aflat eu ca daca dati un search pe wiki va da rezultat pedofilia (wtf?!), asa ca ne ramane doar propria parere.
poate stiti, poate nu stiti..o veche istorioara cu talc:  doi copii se plimbau printr-o padure, iar deodata le iese in cale ursul. unul dintre cei doi copii cade incercand sa fuga, iar celalalt in loc sa-l ajute, fuge cat ma iute sa scape de urs. ursul nu-l ataca pe cel neajutorat, ci doar ii spune ca prietenul la nevoie se cunoaste. ei? ce reiese de aici?
prietenia e mult mai complicata decat pare, iar daca ai calcat gresit trebuie sa sti sa admiti si sa incerci sa rezolvi. intr-o prietenie, mandria nu te va duce nicaieri, poate chiar va distruge tot.

"eu iert, dar nu uit."

p.s.: "hai sa fim prieteni" (?)..nu prea cred ca exista.


 Friends forever

3 Response to The simplicity of friendship ;;)

Anonim
noiembrie 09, 2009 7:56 p.m.

uh melodia noastra:X friends forever:X:X:X:X

da deci nu cred ca in momentul in care privesti acea imagine ... singur fiind..te gandesti prima data la fapul ca sunt doar doua babe... vai de capul lor...cum ziici u ...
nici cel mai fitzos copil...care ar spune asta de fata cu ceilalti nu ar considera imaginea nesentimentala daca ar fii singurel...my opp'
in rest...prietenia e prea prea tare daca iti gaseshti acea persoana care sa-ti fie alaturi:))
e echivalenta cu iubirea..intr-un fel=)) ok deci m-am prostit:))

dnk
noiembrie 09, 2009 8:18 p.m.

ar trebuii sa dai postul asta cuiva...sa-l citeasca.in special ultima fraza
p.s. hai sa fim prietene:)

noiembrie 12, 2009 7:04 p.m.

vaii liz, noi 2, pe trecerea de la CNVA, mergand sa ne culegem nepoteii.:)) si bine, te las pe tine sa fii rozalinda, eu o sa ma multumesc cu albastrica.noi suntem prietene dar daca vrei, hai sa fim din nou !
king arthur te pupa, mai excalibur ! >:d<