luni, mai 17, 2010

They're all ENVI-ous.

3
în primul rând: andreea şi teo, copyright.



ne-am întors!
după trei zile obositoare, frumoase, pline de distractie (all-inclusive...), pline de noi, envi, argumente, soare, soluţii şi rezoluţii, ne aflăm iar în nost' oraş Galaţi.
"chiulind" în faţa blogului meu, au rămas lucruri "întâmplate şi nespuse", cum ar fi plecarea la mirrors:
totul a început la o minunată oră de 4 dimineaţa, într-o zi care striga din răsputeri "dormi!!", vineri. incă din incipit ţin să menţionez locaţiile, acasă şi la păpădie.
acum lucruri serioase: transportul...încă mai am probleme în a mă hotărî: saci de cartofi sau oameni? eh. :))drumul de dimineaţă a fost plin de râs, "dar taci!" şi glume. pe lângă cele meţionate au mai fost şi visele..ce avea să fie la mirrors? pentru noi, somn, relaxare, intr-un cuvânt ne aşteptam sa 'vegetăm', dar destinul ne pregatise 'jellyfish' şi 'funky chicken', şi sub nicio formă somn :)). un drum lung mai târziu, ne aflam la vilă, plini de bagaje şi de chef de somn.


am despachetat, ne-am schimbat repejor şi am pornit spre muncă (jocuri). ne-am cunoscut chairperson-ul, moment în care ţin să anunţ că deja ne e dor de jocurile şi de prezenţa ei, şi am trecut la treabă. ne-am format echipa, ne-am organizat propria scenetă (atât de tare că până şi noi am fost atenţi la ce spuneam :)) ), iar după ne-am apucat de adevărata muncă, rezoluţia. dificilă treabă, foarte. a ieşit până la urmă, doar suntem noi, nu? :>
cu doar 6 ore de somn la bord din cele 3 zile, am reuşit şi ne-am reprezentat şi noi discuţiile din cele 3 zile, iar rezultatul a fost foarte bun. (nu spunem de rele, nu acum sau azi! :)) )
experienţa a fost unică şi genială. ceea ce a transformat-o într-o excursie atât de specială e că ne-am înţes între noi, fără să ne certăm (sau dacă da, finalizate cu scuzele necesare, scuze din nou :"> ) şi mai ales distracţia din afara programului... :))).
la întoarcere, în ciuda saunei, a sacilor de cartofi (noi), implicit a loviturilor cu capul/mâna/umărul de scaunul din faţă/alte persoane şi a oboselii, am avut parte de un program amuzant: somnul zânei :)), lucru care ne-a dat o energieee..câteva mişcări, un texas şi un galben-roşu lângă biserică mai tarziu, eram în Galaţi, cu gândul la o baie şi-un pat.
în concluzie, au fost trei zile distractive, nedormite, petrecute cum am putut noi mai bine, cu 'masaje craniane', zile pline de 'inglish' şi idei noi.


când repetăm experienţa? :))


3 Response to They're all ENVI-ous.

Anonim
mai 17, 2010 9:43 p.m.

mai vreeeeeeeemmm!! genial,indeed.
ps. lasati-mi somnul in pace [-(

Andreea
mai 17, 2010 9:59 p.m.

:)) somnul zanei was the best!si melodia si mai si!

liz
mai 17, 2010 10:16 p.m.

:)))sugestiv nu?
hai ma zanooo, we keed :)))
cred=))